gotro motjo

Jan 23, 2020 | Environment, Featured

Written by Carla Tuinfort

Diverse mensengooien rommel in de  goot {sloot}, moeder Natuur is zo Vriendelijk deze te ontvangen & om te zetten in een Goud- cq Diamantmijn van Kunstwerken voor fotografen o.a {Motyo = Hoer}

Fromu Libi fu Gotro Motyo, het gecompliceerd  Leven de Hoer van de Goot {sloot}, vaak gebruiken we ons Land, onze aarde, als een Hoer …

We hebben niet nog meer oorlogen & conflicten nodig, we willen niet meer gekozen- & niet gekozen dictators hebben in de wereld, we willen geen armoede, discriminatie, racisme etc hebben, wat we wel willen is een gezond klimaat, goed onderwijs, gezondheidszorg, goed betaalde banen, vrede, veiligheid etc, we willen WELZIJN voor IEDEREEN in de wereld … 1 Persoon kan het verschil uitmaken, begin bij jezelf, dan in eigen huis, dan bij familieleden, vrienden, kennissen enz, we kunnen niet blijven zwijgen & accepteren, start de dialoog, SUCCES

✌????❤???☯?

Related Articles

Related

Blue Moon

Restanten blue moon van gisteren ( blue moon: 2e volle maan in een maand) laten vandaag de zonneregens neder. Bij ons. We hebben geluk. We zitten op het oude Guyanaschild. Dat wil zeggen dat tenzij we alle bomen wegkappen en het milieu totaal vergiftigen met plastiek,...

read more

EYGI DU MAGAZINE

Bij EYgi Du gaat het om een bijdrage te leveren aan het verhogen van het Bewustzijn van Surinaamse mensen. Zelfbewustzijn, maatschappelijk bewustzijn, Cultureel bewustzijn, economisch bewustzijn en zelfs het politieke bewust zijn. Met dit verhoogde bewustzijn, dat dus...

read more

Dierentuin Bloeit

De Surinaamse Dierentuin , de Paramaribo Zoo, groeit en bloeit. Het bezoekersaantal bedraagt de laatste 7 jaar ruim 100.000 personen per jaar. In de tuin leven momenteel 365 dieren van 98 verschillende soorten, bestaande uit huisdieren en wilde dieren. Het gros van de...

read more